Meny Stäng

Om oss

Vi erbjuder peruker och hårersättningar för kvinnor, män och som av medicinska eller ärftliga orsaker drabbats av tunnhårighet eller håravfall, både permanent eller tillfälligt. Oavsett om du har tunt, skadat eller inget hår alls, har vi lösningen för dig!

Hos oss hittar du ett stort utbud av peruker och andra hårersättningar, lösögonfransar och lösögonbryn i högsta kvalitet. Vi har något för alla smaker, stilar och behov. Våra produkter är CE-märkta och tillverkade av de bästa materialen på marknaden. De är lätta att sätta på, ta av och sköta om. De ger dig ett naturligt och hållbart resultat som du kan vara stolt över.

Vi erbjuder också huvudbonader i olika former, färger och mönster. De är perfekta för att skydda ditt huvud från sol, vind och kyla, eller bara för att variera din look. Våra huvudbonader är gjorda av bambu, bomull och andra mjuka och andningsbara tyger som känns sköna mot huden.

Vi vet hur viktigt det är att få rätt hjälp och rådgivning när det gäller ditt hår. Därför står vi redo att ta emot dig i vår salong på ett professionellt och engagerat sätt. Vi har kort väntetid och du kan komma till oss med eller utan rekvisition. Vi lyssnar på dina önskemål och behov, och hjälper dig att välja den produkt som passar dig bäst.

Välkommen till oss på Benitas Perukmakeri!