Meny Stäng

Skötselråd

Ta hand om din peruk!

Vi har produkter som är speciellt framtagna för peruker/hårersättningar för alla hårtyper. 

Hårvårdsprodukter för äkta hår och syntetfiber

Vi erbjuder hårvårdsprodukter som har utvecklats speciellt för att möta de särskilda behov som ett syntetiskt hår har. Med regelbunden användning av dessa produkter håller den alternativa frisyren sin form och silkeslena glans.  Detta garanteras av en högst effektiv, men samtidigt mild och skonsam, kombination av ingredienser som är speciellt framtagna för syntetiskt hår.

Produkterna för äkta hår är vårdande, stärker skadat hår och ger en långvarig naturlig glans och smidighet. Innovativ formel med Pro-vitamin B5 ger fyllighet till skadat och sprött hår. På detta sätt får håret alla de näringsämnen som ett friskt hår behöver.

Tvätta peruken/hårersättningen

Precis som du tvättar ditt eget hår behöver självklart också din peruk tvättas och skötas om. Vi rekommenderar att du använder de produkter som är speciellt framtagna för peruker/hårersättningar enligt givna anvisningar. På det sättet håller du din peruk/hårersättning fräsch och fin länge. Produkterna är vårdande och förhindrar att håret torkar ut, håret behåller också sin glans och smidighet så att det ser naturligt ut. 

Hur ofta behöver man tvätta sin peruk?

Hur ofta du behöver tvätta peruken beror på om du bär peruken dagligen eller bara någon gång i ibland, även vilka aktiviteter du har och hur mycket du svettas. Du kan känna på stommen och håret när peruken behöver tvättas.  

När du får din peruk informerar vi om skötsel och styling och du får med dig skötselråd som du kan läsa igenom hemma. 

Skötselråd för peruker i syntet
Skötselråd för peruker i syntetfiber
Skötselråd för peruker i äkta hår
Skötselråd för Platinum Hair