Meny Stäng

Fransar och bryn

Lösögonfransar

Dimples lösögonfransar är handgjorda i äkta hår och lätta att sätta fast och ta av. Sitter hela dagen. Lim finns i varje förpackning om två par. Kan hålla i upp till 4 veckor vid normalt bruk. Finns i flera olika modeller. 

Ögonbrynspuder

Ett semipermanent ögonbrynspuder från Belle Madame som sitter hela dagen, även vid motion. Appliceras på fri hand eller med hjälp av mall och borste. Pudret är vattenbeständigt och sitter i 24 h. Finns i tio olika nyanser. 

Ögonbrynspennor

En ögonbrynspenna som ramar in och formar dina bryn och fyller fint in glesa partier med precision för att ge en illusion av naturliga hårstrån. En vaxbaserad formula gör att pennan glider lätt på huden utan att smula.Använd lätt a, korta drag och fyll i mellan stråna för önskad storlek och form. Använd den inbyggda mascaraborsten till att kamma brynen på plats. Innehåller vårdande antioxidanter som vitamin C och E, samt naturliga mineralpigment. 

Lösögonbryn

Dimples lösögonbryn i äkta hår för dig som har alopecia eller genomgår cytostatikabehandling och har tappat dina ögonbryn. Ögonbrynen är handgjorda och hårstrå för hårstrå är de fästa på en "PU-platta" för att ge en naturlig look. Ögonbrynen finns i fyra modeller och fem färger. 

De kan sitta i 1-4 dagar beroende på hudtyp och behöver därefter limmas om. De kan hålla i 6 månader eller längre vid normal användning. 

Style 22, färg 6
Style 10, färg 4
Style 12, färg 2
Style 15, färg 4
lösögonbryn

Titta gärna på videofilmerna 1-4 nedan som visar hur du applicerar och tar bort ögonbrynen.