Meny Stäng

Toupéer

Toupéer

En toupé är en bra lösning för dig som inte har tappat hela håret och som endast behöver täcka den del av hjässan som är tunnhårig eller helt kal. 

Fastsättning

För toupéer i äkta hår så kan du välja att tejpa eller limma toupén på hjässan. Om du väljer att tejpa din toupé kan du göra det själv och tejpa om varje dag. Det finns även tejp som som sitter i upp till 3-4 veckor. Väljer du att limma fast din toupé så kan den sitta i upp till 4 veckor beroende på hur mycket du svettas och måste sedan limmas om. Vi hjälper dig att limma om den. 

Om du väljer en toupé i syntetfiber rekommenderar vi tejpning eftersom syntetfiber inte kan tvättas med vanligt schampo och balsam. Toupén måste tas av och tvättas separat med syntetschampo och syntetbalsam. 

Styling

Äkta hår tål värme och du kan använda hårtork eller plattång. Syntetfiber tål inte värme och kan därför inte fönas eller plattas. 

Vi rekommenderar att du alltid använder hårvårdsprodukter som är speciellt framtagna för äkta hår och syntetfiber så att håret inte torkar ut och för att behålla hårets glans och smidighet. 

Före och efter