Meny Stäng

Huvudbonader

Stort sortiment huvudbonader

Vi har ett stort utbud mössor, turbaner och kepsar m.m. i olika modeller och färger. Huvudbonaderna är tillverkade i bambu och andra naturmaterial som är ett sköna att ha närmast huden. Tyget (bambu) är silkeslent, antibakteriellt, fuktabsorberande och temperaturreglerande.

En huvudbonad kan fungera som ett komplement till peruken i din vardag hemma eller i trädgården eller när du går på en promenad.  Sortimentet innehåller snygga mössor, turbaner och kepsar som passar till olika klädstilar. 

Handla huvudbonader och andra tillbehör online i vår webshop!

Belle Madame

Christine Headwear

Bambu – Valet för hållbarhet

Bambu är ekologiskt odlat utan bekämpningsmedel, insektsmedel eller gödningsmedel.

Odlad utan konstgjord bevattning. Att producera kommersiella skördar av bambu kräver endast regnvatten. Dessutom återvinns allt vatten som används i produktionsprocessen och återanvänds.

Förbättrad luftkvalitet. Bambuplantager producerar 30 % mer syre än motsvarande trädområde och absorberar mer koldioxid och växthusgaser.

Snabbväxande, regenererande. Bambu är den snabbast växande träiga växt i världen, vissa arter av bambu skjuter upp så mycket som en meter om dagen! Nya stjälkar kan skördas om och om igen.